Kökkö Lidlin ilmatuoli

Ostin jokin aikaa sitten Lidlistä ilmalla täytettävän tuolin. Meillä ei ole parveketta eikä pihaa, joten ajattelin tuolin olevan kiva lisä puistossa hengailuun. Jo kotimatkalla alkoi kuitenkin kaduttamaan, että menin ostamaan sellaisen turhakkeen. Lisää muoviroskaa tämä maailma vähiten kaipaa. 

Kotiin päästyämme yritimme täyttää tuolia huonoin tuloksin. Kämppä oli liian pieni kunnon juoksuspurttiin, jolla oltaisiin saatu ilmaa tuolin sisään. Kadutti vielä entisestään. Myöhemmin viikolla yritin kaverin kanssa täyttää tuolia ulkona ja tälläkin kertaa oli tuloksena epäonnistuminen. Katumus vaan kasvoi.

Tänään sitten mentiin P:n kanssa rantsuun nauttimaan viimeisistä lomapäivistä ja otin tuolin mukaan. Tuulisella rannalla saatiin kuin saatiinkin tuoliin ilmaa! Ei enää kaduttanut yhtä paljon. Kiva siinä oli oikeastaan makoilla, vaikkakin tuoli meinasikin kaatua aina suuntaan jos toiseenkin. Otin tasapainottelun treeninä.

Hetken päästä tuoli näytti kuitenkin tältä. 

En tiedä mitä tästä opittiin. Älä ostaa krääsää varmaan... Toisaalta, miten vastustaa krääsää? SEHÄN ON NIIN IHANAA!!!??!!


Kommentit