Taikavarvas blogaa!

Sain päähäni aloittaa blogin kirjoittamisen. En tiedä mistä ajatus oikein tuli, mutta tässä sitä ollaan. Googlailin ohjeita blogin kirjoittajalle ja intternetsin mukaan olisi hyvä olla joku teema tai fokus tässä hommassa, esimerkiksi matkustus, ruoka tai muoti. Kaikkea mahdollista blogiin ei missään nimessä saisi suoltaa. Tilanne nyt vaan on se, etten jaksa keskittyä vain yhteen asiaan. Kirjoitan siis kielloista huolimatta ihan mistä sattuu. Luvassa siis mahdollisesti jotain hyvää settiä, mutta mukana voi olla paskaakin (katso kuva alla).


Mitä tulee blogin nimeen... Näin vuosia sitten Sambiassa viinakaupan seinässä tekstin If not why not. Tämä syvällinen teksti teki suuren vaikutuksen ja olenkin pitänyt sitä elämäni ohjenuorana siitä lähtien. Haaveissa on jossain vaiheessa tatuoida tämä teksti myös iholle. Heti siihen YOLO:n ja Carpe diemin viereen. 

Katsotaan mitä tästä blogailusta tulee. Tällä haavaa toivotan kaikille oikein ihanaa ja pörriäisrikasta kesää 💗


PS. Täytyy vielä tässä lopuksi tunnustaa jotain. Valehtelin äsken. Ei mulla lue YOLO eikä carpe diem tatuoituna iholla. Kysymys kuuluukin, pitäisiköhän tilanne korjata?

Kommentit

  1. Ehdottomasti ainakin YOLO iholle. Isosti. Ja näkyville. Siihen voisi yhdistää myös jonkun tribaali-kuvion.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä YOLOa mäkin vähän mietin, mut tota tribaalia en ollut osannut ajatella. Kiitos vinkistä!

      Poista

Lähetä kommentti