Länsirannikkoa pitkin (PART 3)

Kristiinankaupunki

Pulppuavilta lähteiltä jatkoimme Kristiinankaupunkiin. Kristiinankaupunki oli ihan nätti ja niin päin pois, mutta suurin anti oli löytämäni vanhat asiat. Löysin paikalliselta loppikselta vintagemekon hintaan 5 euroa, käteisellä tack! Ainoa ongelma oli, ettei meillä ollut käteistä... Ei kun odotahan... oli sittenkin! Olimme Uudenkaupungin leirintäalueelta löytäneet, mitäs muutakaan kuin VIIDEN EURON SETELIN!

Siispä mekko oli minun.

Lisäksi löysin Arabian antiikkiliikkeestä ilmaisia kuppeja. Eivät olleet kelvanneet muille. Meille ne kelpasivat hyvin ja todettiin testeissä oikein toimiviksi viinilaseiksi.

muiden roska, minun aarre

Jurva

Telttailua taisi olla tällä hetkellä takana kolme yötä, mutta jotenkin teltta alkoi silti jo tökkimään. 

Todistusaiheisto nro 1, tökkivä teltta

Ilman tarkempia suunnitelmia matkatessa on kuitenkin vaikea saada muuta kuin telttamajoitusta. Päätimme silti kokeilla onneamme Merenkurkusta löytämämme majatalon suhteen. Tuuria tosiaan oli taas matkassa, sillä heille oli tullut juuri peruutus seuraavalle vuorokaudelle ja he toivottivat meidät tervetulleeksi vieraakseen. Otimme kartalta lähimmän telttailualueen väliyöksi. Se sattui sijaitsemaan Jurvalla. Jurvan Alepassa (vai oliko se Sale) näimme seinällä mainoksen kirjaston poistokirjamyynnistä. Pakkohan sinne oli mennä. 

Tässä tulos, kaikki kahdella eurolla.

Timantin kovia löytöjä, kuten näkyy.

(Ostettiin vahingossa myös kristillinen trilleritrilogia. En halua puhua siitä sen enempää.)

Merenkurkku

Merenkurkku on yksi Suomen seitsemästä Unescon maailmanperintökohteesta ja niistä ainoa luontokohde. 
 
Siinä tämän kirjoituksen asiaosuus. Sitten takaisin hömpöttelyyn.
 
luontokohde

Merenkurkun majatalossa nautimme P:n kanssa täysin rinnoin majoituksestamme syömällä, saunomalla ja katsomalla Walking deadiä. Yhteenvetona voisi sanoa: Sängyssä nukkuminen bäst!

Märkä vessapaperi viilentää kaljaa mukavasti.

Siistein tapa syödä pullaa on haarukalla.

Vaikka meillä hyvä tuuri olikin ollut ja olisi myös jatkossa (to be continued), niin pienet vastoinkäymiset kai kuuluvat elämään. Yllä olevan kuvan jääkahvissa oli kärpänen. Ehdin mutustella sitä hyvän tovin ennen kuin tajusin, ettei kahvissa kuulu olla sattumia. Haluan ajatella, että se oli  erityinen kärpänen. Sellainen, joka ei tykkää kakasta.



Kommentit